FILOSOFIA NOASTRĂ

Să reciclăm nu este un trend, ci o necesitate. Dacă simți și tu această necesitate, nu ezitați să ne contactați, împreună putem să facem lumea, mai curată!

batry.png
truck2.png
guy_trash.png
trash_ico.png
home-icon.png
green_world.png

DESPRE NOI

Eco Recycling- Servicii de colectare și prelucrare a deșeurilor. Cantitățile enorme de deșeuri în care se inundă țara noastră ne-a adus la ideea că trebuie de acționat imediat, studiind un pic proveniența deșeurilor, am depistat că circa ⅓ din ele sunt aruncate de întreprinderi, astfel în 2005 a fost fondată compania Eco Recycling SRL, care a oferit de-a lungul timpului servicii de colectare și prelucrare a diferitor tipuri de deșeuri, inclusiv periculoase. Ne place să credem că astfel am contribuit la o bună diminuare a efectelor nocive de poluare, însă avem mult de lucru. Suntem o echipă tânără, dar ambițioasă, deschiși să ne împărtășim cu experiența, și să ajutăm în continuare companiile care vor să devină mai prietenoase mediului și cu responsabilitate tratează acest subiect.

hsv2.jpg

Servicii
Ecorecycling

Eco Recycling SRL este o companie autorizată să își desfășoare activitatea în domeniul gestionării deșeurilor, și anume colectarea, transportarea, depozitarea temporar și comercializarea deșeurilor electronice (DEEE), inclusiv deșeuri industrial periculoase în toate regiunile Republicii Moldova din anul 2005.

serv3.jpg

Colectare și stocare

Eco Recycling oferă servicii la nivel naţional de colectare în vederea eliminării/valorificarii finale autorizate a oricărei categorii de deșeuri periculoase și nepericuloase cu excepţia celor radioactive şi explozive.

tratare3.jpg

Tratarea deșeurilor

Reprezintă o operațiune importantă pentru compania Eco Recycling, prin care obținem un procent mare de deșeuri valorificabile care ulterior pot fi reciclate.

serv2.jpg

Transport

Transportarea deşeurilor, include deplasarea deşeurilor, cu mijloace specializate, de la locurile de producere sau de colectare la locurile de depozitare intermediară, de valorificare sau la cele de depozitare finală.

es1.jpg

Valorificarea

cuprinde orice operaţie de dezmembrare, sortare, tăiere, mărunţire etc. În vederea transformării sale în materie primă secundară sau sursă de energie.

rules_bg.png

logoe_small.png

CUM GESTIONĂM CORECT DEȘEURILE

redu4.png
Redu risipa - cumpără strict cât consumi
repart.png
Repartizează corect deșeurile în lăzile de sortare
colectam.png
Colectăm separat deşeurile reciclabile
depcorect.png
Depozitează corect - nu depozetezi deșeurile lîngă pubele
leagasaci.png
Leagă sacii pentru a respecta regulele de igienă
abandonare.png
Nu abandonăm deşeurile
cleantrash.png
Goale, Curate, Uscate -Recipientele reciclabile trebuie să fie goale, curățate, uscate
voluminos.png
Deșeuri voluminoase & periculoase trebuie păstrate în gospodărie până la aruncare

Partenerii Ecorecycling

partener-logo-01.png
partener-logo-02.png
partener-logo-03.png
logo-utm.jpg

Clienții Ecorecycling

clienti-04.png
clienti-05.png
clienti-06.png
clienti-07.png
clienti-08.png
clienti-09.png